Így rendezz be egy ipari stílusú étkezőt!

Akár indusztriális éttermet akarsz nyitni, akár csak a saját kis étkeződet akarod különlegessé tenni, van rá megoldás.

A legtöbben általában a nappalinál és a hálószobánál megállnak, amikor a kreatív lakberendezésről van szó, és az olyan helyiségek, mint az étkező, a konyha, fürdőszoba, kamra, már inkább a praktikusságról szólnak.

A legnagyobb szerencse, hogy az ipari stílusnak épp az a lényege, hogy csak funkcionális, tehát hasznos bútorokkal díszíted az otthonod, tehát az esztétikum és praktikum találkozhat.

Mindent vegyél elő, amit a nagymamától örököltél (vagy örökölhettél volna)

Mindent vegyél elő, amit a nagymamától örököltél (vagy örökölhettél volna)

Az eredeti, kézi festésű fa bútorok akkor is kiválóak, ha kicsit ütött-kopottak, vagy nem tartoznak egy garnitúrához – sőt, kifejezetten ez teszi őket hangulatosabbá.

A tökéletes hatás érdekében a legjobb, ha a tömörfát tudod valamilyen szinten harmóniába hozni a fémekkel: a fémlábas asztalok, székek a mangófából készült lapokkal ideálisak lehetnek.

A sokfiókos komódok szintén sokat adnak a hangulathoz, főleg, ha ügyelsz arra, hogy a fogantyúk is antik hatást keltsenek.
Itt egy néhány perces videó, ami segít majd ötletet gyűjteni a tervezgetéshez: 

Ami viszont fontos: ügyelj a tisztaságra

Ami viszont fontos: ügyelj a tisztaságra

Bármennyire is szeretsz bele egy, az utca szélére dobott asztalkába, ha nem vagy biztos benne, hogy teljesen tiszta, akkor inkább ne vedd meg.
Soha nem tudhatod, hogy hol volt, és mire használták korábban – most pedig egy étkezőről beszélünk, tehát ételek fognak majd érintkezni a felületével, és ha valamit, hát az egészségedet nem áldozhatod fel a szépség oltárán.

dbsporthotel.hu