Vállmasszázzsal a jobb teljesítményért

A sport már régóta az életem része, és ennek köszönhetően figyelnem kell arra, hogy az izmaim, ízületeim rendben legyenek. Gyakran végzek nyújtó gyakolatokat, és bevett szokásom az is, hogy megmasszíroztatom magam.

Többféle masszázsra is jártam: a hátmasszázs, vállmasszázs is ismerős fogalmak, de próbáltam már a teljes testmasszázst is. Amire a leggyakrabban szükségem van, az a vállmasszázs. Ennek a kötött vállízületem volt az elsődleges oka, ám később rájöttem, hogy remekül el is lazít, ami hozzájárul ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyek a mindennapokban. Mivel a sok feszültség egyébként is hozzájárul, hogy görcsös csomók képződjenek ezen a területen, kiemelt figyelmet kap tőlem ez a terület.

Sok helyet kipróbáltam az elmúlt években, ám a kedvencem a Karma Thai Masszázs Szalon lett. Tényleg kritikus vagyok, hiszen számomra az ellazulás és stresszoldás mellett az is fontos, hogy rendesen átdolgozzák a kérdéses területet, de itt soha nem kellett csalódnom.
Többféle masszázstípust is kipróbáltam: voltam talpmasszázson, teljes testet érintő olajos masszázson, de a hát- és vállmasszázst is kipróbáltam már. Ahogy már említettem, ez utóbbi lett az, amit végül heti rendszerességgel igénybe is veszek.

Időpontot foglalni mindig a karmathaimasszazs.hu/vallmasszazs linken keresztül szoktam. Számomra ez sokkal egyszerűbb, mint telefonálni. Sokszor nem is tudom beilleszteni a napirendbe, hogy tárcsázzak, meg igazából eszemben sincs. Ám este, amikor tervezem a következő napjaimat, akkor bevillan az időpont foglalás feladata is. Remek lehetőség, hogy az online rendszeren keresztül meg tudom ezt oldani. Nem csak a szabad időpontokat látom itt, hanem azt is, hogy melyik masszőr mikor ér rá. Ezt külön kedvelem benne, ugyanis, ha valakinek a munkájával elégedett vagyok, azt nem szívesen cserélem le.

Ezen a helyen végre mindig a megfelelő intenzitással végzik a kezelést. Sokszor szükségem van arra, hogy erősebb kezek vegyenek kezelésbe, alaposan átdolgozzák a vállam, nyakam területét a sport miatt, és itt ez is megoldható. Ha érzem, hogy szükségem van egy kis pluszra, akkor 60 helyett 90 perces masszázst kérek, és akkor biztosan minden görcsös izom a múlté lesz.

A hagyományos thai praktikák valóban hatásosak. Számos kezelésük akár betegség megelőző hatással is bírhat, vagy egyfajta természetes gyógymódként segít megszüntetni egy már kialakult problémánkat.

Elégedettségem nem rejtem véka alá: az ülőmunkát, stresszes életmódot folytató ismerőseim számára mindig javaslom, hogy menjenek el egy jó kis masszázsra. Nekik tökéletes arra, hogy a rossz tartásból, idegességből fakadó problémákat enyhítse, a sportolóknak pedig az izmok karbantartásának szerves részét képezheti.
Akármelyik problémával is küzdenek a környezetemben élők, az én univerzális megoldásom mindig az, hogy átküldöm nekik a karmathaimasszazs.hu/vallmasszazs oldalt. Ha ide bejelentkeznek, a testi-lelki bajok garantáltan megszűnnek!