Fitness felszerelés és robotgép egy webáruházból

Kész, ennyi. Most megyünk és veszünk egy új robotgépet! – kiabálom magamból kikelve, miközben egy konyharuhával törölgetem a vaníliás krémet az arcomról, a konyhapultról, és a blúzomról. – Ez a vacak használhatatlan!

Mi történt már megint? – jön ki a szobából a barátom unottan. – Tiszta krém a felsőd. Nem öltözöl át? Mindjárt itt vannak a vendégek. – teszi hozzá segítőkészen.

Most öltöztem át! De ez az átkozott gép az egész krémet szétszórta a konyhában. Valami elromlott rajta vagy a keverőfejjel van valami, nem tudom, de most azonnal lecseréljük! Össze-vissza fröcsköl keverés közben.

Jó, de most nem mehetünk el, mindjárt itt van a család. Viszont van egy ötletem. A webshopon, ahonnan a sport felszerelésemet rendeltem egy csomó háztartási gép is van. Inkább rendeljünk onnan, és akkor el se kell menni érte. Holnapra vagy holnap utánra biztosan itt is lesz. Addig bírd ki anélkül, hogy szétszednéd a konyhát!

Nem akarok webshopról rendelni! Meg akarom nézni személyesen, amit veszek.

Minek? Ezt is megnézted anno, mégis tönkre ment. Figyelj, ez lesz a legegyszerűbb. Ha nem tetszik, amit küldenek, még két héten belül vissza tudod majd küldeni. És szerviz garancia is van rá, úgyhogy ha így járnánk mint ezzel, legalább megjavítják.

És szerinted jó minőségűek? Sose vettem még konyhai gépet webáruházból.

Hát, a sport cuccaim sokkal jobbak, mint amire számítottam. Árban is bőven veri az eddigieket. Ráadásul Megbízható Bolt minősítést kaptak, ami már eleve garancia rá, hogy jók a termékek, és azt küldik, amiért fizetsz. De egyébként elolvashatod a vásárlói véleményeket is. Tök elégedett vele mindenki.

Jó, de mi van ha mégse jó, amit kapunk? Hogy fogjuk visszavinni, ha egyszer webáruház?

Csak fel kell hívni az ügyfélszolgálatot és segítenek mindenben. De egyébként vissza lehet postázni. Még meg se kell indokolni…

Jó, legyen… Mutasd azt az oldalt!

Csak írd be a telefonodba, hogy 50szazalek.com/haztartasi-berendezesek-kellekek-865!

Miután lemosom a kezemről a krémet, bepötyögöm a weboldal címét, majd keresgélni kezdek a termékek között. Hamarosan rá is akadunk egy robotgépre, ami valóban meglehetősen jó árban van. És nem mellesleg minőségibb darabnak tűnik, mint az, ami az előbb rámzúdította a piskótába szánt tölteléket.

Rendeld meg nyugodtan. Ha nem tetszik, visszaküldjük. – bátorít a barátom. – De biztos vagyok benne, hogy ugyanolyan jó a minősége ennek is, mint a sport felszereléseimnek.

Lehet online fizetni? Ha holnap jön a futár fel kell vennem készpénzt.

Persze hogy lehet. Tök könnyű az egész. Csak rendeld meg és max. 3 napon belül már itt is lesz.

Jó, akkor megrendelem.

Várj egy kicsit!

Mi az?

Ne rendeljünk egy mélytányért is egyúttal?

Minek?

Hogy ne az arcodon kelljen tárolni a vaníliasodót…

Ezt inkább nem kommentálom, de úgy döntök, ha már így alakult valóban szétnézek még a termékek között. Kicsit meg is lep mennyi mindent be lehet szerezni ebből a webáruházból. Elég sok kategóriában böngészhet az ember, de ha konkrét elképzelésünk van, elég beírni az oldal keresőjébe, és már ki is adja a találatokat. Az oldal gyorsan és egyszerűen működik, ami számomra mindenképp egy pozitív tapasztalat.

Bár végül úgy döntünk, nem rendelünk mást, elmentem az 50szazalek.com/haztartasi-berendezesek-kellekek-865 oldalt. Hátha még egy másik gép is kitalálja, hogy felmondja a szolgálatot az utolsó pillanatban…