Sportolás közben nepáli termékekről beszélgettünk

Rendszeresen járok spinningre, imádom, hogy jó a közösség, és hogy nagyon átmozgatja a testemet az edzés. Olyan jó, hogy a teremben is lehet biciklizni, nem kell kivárni, míg jó idő lesz kint. Ez az edzésfajta nagyon jól kordában tartja a kondíciómat, így nem esem ki a ritmusból. Ami még nagyon fontos, hogy a spinning edzések alkalmával nagyon sok jó ember gyűlik össze, így már csak a társaság miatt is érdemes lejárnom, nem csak azért, mert nagyon jól esik ez az edzés fajta is. Szuper közeg, akikkel együtt izzadva, jól szórakozunk, és még a zene is fantasztikusan illik egy-egy hegymenethez. Edzések után pedig következik egy kis levezető beszélgetés. Ekkor került szóba az a nepáli termékeket forgalmazó webáruház is, amelyet az egyik edző társam ajánlott a figyelmembe.

Nem is tudtam, hogy ő ennyire érdeklődik a nepáli kultúra iránt, így nagyon nagy figyelemmel hallgattam az ő élményeit. A nepáli termékek webáruháza tekintetében úgy vettem ki a szavait, hogy már vásárolt ott, és a kultúrával is meg tudott ismerkedni, az oldal által. Erre Julcsi edzőtársam rá is erősített, hogy úgy bukkant az oldalra, hogy első körben az oldal üzemeltetőjének blogját kezdte olvasni, mely számos újdonsággal és szuper élményekkel tudott számára szolgálni. Hiszen ezen blogbejegyzések annyira magával ragadták, hogy Nepál iránt ennyire még nem érdeklődött ezelőtt. Ahogyan a blogot olvasta, egyre jobban azt érezte, hogy a hozzájuk és kultúrához köthető tárgyakat is meg szeretné ismerni. A letisztult és önmagát, a világot elfogadó életérzés nagyon is fontos.

A nepáli termékek webáruháza tehát olyan termékek tárházát tudta felvonultatni számára, ami magával ragadta. Julcsi meg is mutatta, hogy milyen karkötőt rendelt. Ennek is története van, hiszen amint körülnézett a nepáli termékek webáruházában, ott számos olyan szuper dolgot talált, amire azt mondta, hogy szüksége van rá. A csodásan felépített honlapon, Julcsi állítása szerint öröm volt vásárolni. Minden egyértelműen, könnyen megtalálható és még leírásokkal, fényképekkel ellátva szerepel rajta.

Így természetesen könnyű dolga van annak, aki ilyen termékeket keres. Egy jól irányzott kattintással már a karkötős résznél is találta magát. Itt említette meg, hogy mennyire autentikus, kézzel készített termékek kerülnek eladásra. Minden karkötőnek megvan a jótékony hatása, melyben a nepáliak hisznek. Ezáltal Julcsi érdeklődését is felkeltették ezen termékek.

Nepáli termékek webáruháza

Nepáli termékek webáruháza mindenki számára tud valamilyen pluszt adni. Hiszen a karkötők, mandalák, füstölők, és a hangtálak tekintetében egyedülálló készlettel rendelkezik. Erről Julcsi is beszámolt, egyrészt a már csuklóján lévő karkötő miatt, valamint az új folyamatban lévő hangtál vásárlása tekintetében. Hiszen most vételez egy nepáli hangtálat is. Amint ezt megtudtam, rögvest a kérdéseimmel kezdtem őt bombázni, hogyan, mint és milyen hatása lesz a hangtálnak. A nepáli termékek webáruházában hangtál is található, Julcsi is a fellelhető termékkínálatból választott. Azt mondja, azért is volt nehéz feladata, mert számos termék a webáruház készletén megtalálható, nagyság, díszítés és legyártásának módja alapján.

Igazán autentikusat szeretett volna, ezért egy kevésbé díszíttetett választott, mely kézzel készült. A választását az könnyítette meg, hogy elolvasta a termékleírást és azt vette meg, amibe fényképek alapján beleszeretett első látásra. Amikor is meglátta azt a hangtálat, amelyre azt mondta, hogy ez az, tudta, hogy meg is fogja rendelni. Alig várja már, hogy egy következő szuper termékkel gazdagodjon a nepáli webshopból.