A babakocsi vételből nem csinálunk sportot

Az új év beköszöntével sokak fogadtak meg életmódváltást szilveszterkor, és ahogyan eljön a január bele is vágnak. Így nem csak az étkezésben, hanem a mozgásban és a sportban is kiteljesednek. Tipikus éjféli fogadalom, hogy az új évben többet fogok sportolni, vagy éppen elkezdek sportolni. Ezek remek fogadalmak, és jó, hogy ha valaki be is tudja tartani, vagy éppen csak belekezd egy kis futásba, vagy közös edzésekre, tornára járni. Minden sport és mozgásforma csak a javunkat tudja szolgálni, kikapcsol, ellazít és erősebbé teszi a szervezetet. Egy kis lépés a sport felé nagy lépésnek számít az egészségünk megóvása tekintetében. A fogadalmat a párom is letette szilveszterkor. Én mindenben támogatom, de kérdés, hogy a születendő gyermekünk mellett mennyi ideje és energiája marad. Mindenesetre a szuper babakocsinkkal még futni is elmehet a gyerekkel maga előtt.

Kifogások nincsenek, csak egy remek Inglesina babakocsi. De hogyan is sikerült egy ilyen remek Inglesina babakocsit találnunk? Mondhatnám, hogy könnyen és talán helyén is álló ez a kijelentés. Sokat gondolkodtunk azon a párommal, hogy milyen is az ideális babakocsi, ami külsőre szép, de annál is fontosabb, hogy a baba biztonságban legyen benne. A biztonságot úgy értettük, hogy a babakocsi anyaga természetes, bőrbarát, a kialakítása pedig a baba kis gerincéhez mérten legyen kialakítva. Fontos egy babakocsinál, hogy jól tartsa a gerincét, és a nyakát – ezt a kritériumunkat végig szem előtt tartottuk. És szerencsénkre megtaláltuk azt a céget, mely inglesina babakocsi forgalmazásával foglalkozik.

Már az első pillanattól tudtuk, hogy jó helyen járunk, hiszen annyira profi honlapon találtuk magunkat, hogy sok webshop megirigyelhetné a felépítést. Tehát böngészni kezdtünk, és ekkor találtuk meg az inglesina babakocsit, amibe első pillantásra beleszerettünk. A vásárlók döntését szuper módon segíti a webshop, ugyanis, olyan szuper termékleírást tartalmaz, mely alapján könnyű szerrel el lehet dönteni a vásárlást. Itt tudtuk meg, hogy négy részből áll az inglesina babakocsi. Mindegyik részére szükségünk lesz, úgy hogy ez már egy nyerő indítás volt. Amint tovább olvastuk a babakocsi részletes leírását, láttuk, hogy a belső tér kialakítását segítették orvosok, hogy a baba teste, feje jól kitámasztott legyen. Itt volt az a pont, ahol mind a ketten tudtuk, hogy megtaláltuk azt a babakocsit, amire mindig is gondoltunk.

inglesina babakocsi

A rengeteg felajánlott és készleten lévő színből alig tudtunk választani. Hogy lehet az, hogy egy cég ennyire felkészült a tekintetben, hogy a vásárlói igényeket ennyire ki szeretné elégíteni, és ezért a készleteit mindig maximumon tartja? Minden színből volt készlet, így csak a nekünk tetsző árnyalatban kellett megegyeznünk. Szuper, hogy ennyire könnyen találtunk babakocsit, és természetesen a minőségéhez kétség sem fér, ár érték arányban is szuper, így a megrendelést elindítottuk. Alig vártuk, hogy megérkezzen. A webshopban való rendelés azért is jó, mert így nem nekünk kell az üzletben a kocsiba beleraknunk a babakocsi összes részét a kocsiba, hanem a futár kihozza, minden erőfeszítésünk nélkül. Nah, de amint ideért a futár, lelkesen kibontottuk, összeszereltük a babakocsit. Pont olyan szuper minőségű terméket kaptunk meg, mint amit a képek alapján gondoltunk. Az anyaga tapintása kívül-belül csodás. Sok jó pillanatot fog a babakocsiban tölteni a gyerekünk, ebben biztosak vagyunk. Egy ilyen remek kialakítású, kényelmes Inglesina babakocsiban csak jó élményekkel fog gazdagodni a séták alkalmával.