Sportolói szépséghibák, amiken a feketekömény olaj segített

Vannak olyan kellemetlenségek, amikkel a sportolóknak szembe kell nézniük, de nem szívesen beszélnek róla.

Én igyekszem tudatosan élni, éppen ezért kerülöm a vegyszereket, a vegyszereket tartalmazó kenőcsöket. Ha lehet, akkor mindent először természetes módon szeretnék elintézni, ha így sem sikerül, akkor fordulok gyógyszerekhez.

A sportolók, ahogyan írtam, sok olyan kis szépséghibával néznek szembe, amivel mások nem találkoznak olyan sűrűn. A sok edzés miatt szinte mindenkinek száraz a keze, a bőrünk sokkal fokozottabban ki van téve a mechanikai hatásoknak. Erre mind van megoldás, ahogyan a folyamatos gyulladásokra is.

Mivel sokat járok úszni is az edzések miatt, időnként előfordul, hogy elkapok valamilyen gombás fertőzést az uszoda vizében.

Nem szeretek erről beszélni, hiszen elég kellemetlen tud lenni, de a körömgombára már van egy fix megoldásom: a feketekömény olaj.

Honnan szerzem be?

Mivel sok természetes anyagot szoktam venni otthonra, már jól ismerem a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/feketekomenymag-olaj___hidegensajtolt_.html oldalt. Itt nagyon sok minden kapható, vannak élelmiszerek, étrend kiegészítők, emulgeátorok, tartósítók, krém alapok, vajak, olajok, zsírok, virágvizek, színezékek és még sok más is.

Szeretem az üzletet, mert nagyon nagy a kínálata, egy helyen meg tudok venni mindent. Például tudok venni alapanyagokat szappan készítéséhez, de fekete kömény olaj is kapható itt, amit a lábamra használok, de van argán olaj, amit pedig a bőröm fiatalításának érdekében szoktam venni.

Abszolút megbízható bolt, az árai nagyon kedvezők, a kínálat hatalmas, gyorsan szállítanak, és nagyon megkönnyíti a dolgomat, mivel a közelemben nincsen semmi olyan bolt, ahol be tudnám szerezni akár csak az előbb felsorolt termékeket.

Mindenhez részletes leírást mellékelnek, hogy egy, a témában nem jártas vásárló is tisztában legyen azzal, mire lehet használni amit vesz.

Vannak itt könyvek is, tele receptekkel és ötletekkel, szerintem ezeket is érdemes lehet megnézni.

Miért pont feketekömény olaj?

Ezen az oldalon találkoztam először ezzel a készítménnyel. A feketekömény olaj szerintem a fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatásáról ismert, sokan használják pattanásos bőr kezelésére, de éppen azért, mert ennyire jól fertőtlenít, gombaölő hatása is van.

Egyszer kipróbáltam egy kellemetlenebb uszodai élményem után, és nekem bevált, azóta is mindig ezt használom, és azóta is csak a https://www.humanityaruhaz.hu/termek/feketekomenymag-olaj___hidegensajtolt_.html oldalról rendelem meg, hiszen ezt ismerem, ez bevált, ebben bízhatok.