Pénztárcát kerestem és szuper cipőket találtam!

Ismered a Bőr pénztárcák női pénztárca webáruház | cipomarket.hu oldalt? Ha nem, akkor mindenképpen nézz körül rajta, mert nagyon jó kis oldal!

Bőr pénztárcák női pénztárca webáruház | cipomarket.hu
Bőr pénztárcák női pénztárca webáruház | cipomarket.hu

Alapvetően akkor kerültem a Bőr pénztárcák női pénztárca webáruház | cipomarket.hu oldalra, amikor egy ismerősömnek segítettem születésnapi ajándékot választani a főnökének.

Én is mindig gondban vagyok, amikor a kollégáimnak kell ajándékot vennem, és mivel nem volt semmi ötlete, együtt megnéztünk pár oldalt. Mint kiderült, több olyan oldal is van, ahol összegyűjtenek ajándékötleteket, és az egyik ilyenen találtuk a pénztárcát, mint ötletet.

A pénztárca hasznos ajándék, mert mindenkinek kell pénztárca. És ha nem is cserélgetjük minden nap, nekem is több van, hiszen ha olyan helyre megyek, akkor szeretem a ruhámhoz illő tárcát magammal vinni. Vagy ha például bulizni megyek, nem viszek magammal mindent, akkor is átpakolok egy másik pénztárcába.

Ebből kiindulva úgy döntöttünk, hogy Kati főnöknőjének is egy igazi bőr pénztárcát fogunk venni, vagyis az osztály, ahol dolgozik, erre fog összedobni.

Őt érte a megtiszteltetés, hogy kiválassza az ajándékot, ebben is természetesen a segítségére voltam, hiszen együtt könnyebb, mint egedül.

Az első nagy küldetésünk az volt, hogy találjunk egy olyan oldalt, ahol árulnak valódi bőr pénztárcákat. Természetesen ebből elég sok akadt az interneten, de mi olyat kerestünk, ahol viszonylag olcsón jó minőségű tárcákat árulnak, hiszen a munkatársaival együtt dobják össze a pénzt a tárcára és senki nem szeretett volna nagyon sokat beleadni.

A nagy keresgélés közben akadtunk rá a Bőr pénztárcák női pénztárca webáruház | cipomarket.hu oldalra.

Itt rengeteg valódi bőr pénztárcát árulnak, több színben is elérhetők ezek, elég nagy volt a választék és az árak is kedvezőnek bizonyultak, szóval innen választottunk egy olcsó, de nagyon mutatós darabot.

A bőr tárcákkal nekem az szokott lenni a bajom, hogy nincs benne elég zseb és nem tudom hova tenni benne a kártyáimat, vagy éppen az aprótartó zsebe túl kicsit az egésznek.

De szerencsére itt sikerült egy olyan darabot találni, aminek elég zsebe van és ránézésre az apróknak és a papírpénzeknek is van benne hely. Az is gondot szokott sokszor okozni, hogy ezek a tárcák nem forint, hanem euro méretűre vannak tervezve, így a mi pénzünk nem fér bele.

De mint írtam, itt nagyon sok modell van és sikerült szerencsére olyat választanunk, ami a leírás és a kép alapján minden igényünknek megfelelt.

De ez az oldal nem csak tárcákkal foglalkozik. Hiszen a neve is cipomarket.hu, ezért egyértelmű, hogy a rengeteg pénztárca mellett cipőkkel is foglalkoznak. Amint sikerült kiválasztani a pénztárcát, megnéztem a cipőket is. Vannak csizmák, bokacsizmák, alkalmi cipők nőknek és férfiaknak, sok eredeti bőrből készült lábbelijük van.

Én nem igazán hordok bőrcipőket, nem illenek a stílusomhoz. Viszont itt találtam sima edzőcipőket, sportcipőket is, amik már sokkal jobban tetszettek.

Igazán neves márkák cipőit is lehet itt kapni, és nagyon olcsó néhány! Méret is van bőven, néhány cipő több színben is elérhető. Egészen felvillanyozott a dolog, hogy ennyi cipőt árulnak egy helyen, és hogy a nekem nem tetsző bőrcipők mellett rengeteg sportcipőt is árulnak.

Szeretem az extrémebb darabokat. Ez lehet színben, kialakításban, talp méretben, fazonban is extrém. Itt is sikerült találnom egy nem mindennapi jelenséget, egy Mayo chix napsárga vászon edzőcipő képében.

Azonnal le is csaptam rá, mivel le volt értékelve, és a méretemben is kapható volt.

A pénztárcával együtt került kiszállításra a cipőm, ami nem csak az interneten, hanem élőben is egy hatalmas szerelem volt. Pont jó rám, mintha csak rám öntötték volna és a színe is pontosan olyan intenzív, mint a képeken!

A szállítással és a rendeléssel nem volt gond. Könnyedén megrendeltük a cipőt és a pénztárcát, maga a szállítás pedig azt hiszem csak 3 napot vett igénybe. Ennyi idő alatt ért el hozzám a csodálatos cipő.

Nagyon szeretem a cipőket és elég sok is van, de ez még a kis kollekciómon belül is elég extrém színűnek számít. Sokan a semlegesebb, mindenhez passzoló fekete, fehér, barnás, földszínű cipőket kedvelik, én inkább a rikító és extrémebb lépőket részesítem előnyben.

Nagyon olcsón sikerült hozzájutnom a cipőhöz, örülök, hogy körbe néztem az oldalon és nem csak megrendeltük a tárcát és ennyi. Nagyon sok szép cipőjük van, biztos vagyok benne, hogy fogok még rendelni innen edzőcipőt és alkalmi magassarkút is, mert igazán prémium márkákat lehet kapni ezen az oldalon, szerintem nagyon olcsón.

Ezen az oldalon bárki tud megfelelő cipőt vásárolni magának, ugyanis a keresőnél láttam, hogy 33-45 között vannak cipőik. Gondolnak a kis és nagy lábú nőkre is, ami szerintem csodálatos! Nekem nincs kifejezetten nagy lábam, a magam 40-es méretével, de sokszor már nekem is nehezen megy a cipő vásárlás, mert mindenhol csak 37-38-39-es méretek vannak. Hiszen ezek a legnépszerűbbek. De ez az oldal más. 33-as és akár 45-ös méretben is lehet NŐI cipőt venni!

Anyukámnak 42-43-as a lába, sokkal magasabb is nálam, így ő mindig szenvedni szokott, amikor cipőt szeretne venni.

Nincs sok olyan cipőbolt, ahol 41-nél nagyobb női cipőket árulnak. Eddig egy netes oldalról rendelt, de ott mindig össze-vissza vannak számozva a cipők, és nagyon sok volt, ami vagy túl nagy vagy túl kicsi a lábára, így rendszeresen 4-5 rendelést visszaküldött évente, ami szerintem nagyon sok.

Persze, nem lehet minden cipő mindenkire jó, hiszen mindegyiknek más a szabása és tulajdonképpen konfekció méretre is készül, de azért s 4-5 visszaküldés szerintem sok.

Itt mérettáblázat is segíti azokat, akik nem biztosak benne, hogy milyen méretet kellene választaniuk. Persze, sok helyen van ilyesmi, de itt sokkal jobb, mint máshol.

A Bőr pénztárcák női pénztárca webáruház | cipomarket.hu oldalon ugyanis márkákra vannak bontva a méretek, így ha rászánunk egy kis időt, hogy lemérjük a lábunkat, akkor nem fognak meglepetést okozni a cipők!

Nekem mondjuk az első rendelésem innen tökéletes volt, hiszen nekem elég átlagos mérete van a lábamnak. De nagy lábaknál gyakori, hogy kicsi vagy túl nagy a cipő, főleg, ha az embernek két méret közötti a lába.

Nagyon örülök neki, hogy megtaláltuk ezt az oldalt, mert gazdagabb lettem egy csodaszép sárga cipővel és anyukámnak is el tudtam küldeni az oldalt, így ő is sokkal könnyebben tud majd cipőt vásárolni, hiszen itt több cipő is akad a méretében.

Nagyszerű egyébként ez az oldal, mert rengeteg sok cipőjük van. Nagyon sok különböző modellt árulnak, bőven van miből válogatni. És ha valami nincsen a méretünkben, akkor is érdemes figyelni az oldalt a későbbiekben, hátha feltöltik a készletet és újra lesz elérhető.

Sok akció is van itt, nagyon sok cipőnél ott virít a legtöbb oldalon használatos piros új ár, ezzel felhívva a figyelmét a vásárlóknak a nagyszerű akciókra.

Már elég sokat írtam a cipőkről, kanyarodjunk vissza egy kicsit a pénztárcához!

Ahogyan nekem nagyon tetszett az új cipőm, úgy Kati barátnőm főnöknője is oda volt a szuper bőr tárcáért, amit végül választottunk neki. Kati elmondása szerint imádta az új tárcát, annyira tetszett neki, hogy még aznap át is pakolt bele, és már abban hordja a pénzét. Ezt Kati a büfénél vette észre, mikor fizetett.

Legyen sző férfi, női cipőkről vagy pénztárcákról, a Bőr pénztárcák női pénztárca webáruház | cipomarket.hu oldal egy nagyszerű megoldást nyújt, és csodás cipőket és tárcákat lehet találni a kínálatukban.