A sportban és a pénzügyekben is ügyelni kell a biztonságra

Kedvesemmel nagyon szeretünk túrázni, gyakran egész nap kirándulunk a szabadban. Ilyenkor mindig van egy ember, akinek szólunk, hogy merre fogunk menni, hogy valaki tudja az útvonalunkat, ha bármi baj történne. Ugyanígy odafigyelek arra is, hogy sose lovagoljak kobak nélkül, de a sérülések elkerülése miatt mindig be is melegítünk. Megfontoltan szoktunk nekivágni az edzéseknek. Azt gondolom, hogy ez a pénzügyeinkben is jellemző ránk, sosem hozunk úgy döntést, hogy előtte nem nézünk át minden infót. Egy családi barátunk most alapított céget, és neki is ezt javasoltuk. Főleg a székhelyszolgáltatásra hívtuk fel a figyelmét.

A székhelyszolgáltatás lehetőségei Budapesten és Pest megyében

Sok lehetőség közül lehet választani a székhelyszolgáltatások esetében is. Semmi esetre sem kényelmes megoldás, hogyha cégünket a lakásunkra jelentjük be, hiszen ez esetben a hivatalos szervek is ott fognak keresni minket. A céghez tartozó iroda bérlése kisvállalkozóként túl megterhelő, rengeteg kiadást jelent. A székhelyszolgáltatás Budapest területén is megoldható, főleg az iparűzési adótól mentes Újlengyelben, Pest megyében.

Újlengyel- a kisvállakozók paradicsoma

Újlengyel harminc éve mentes az iparűzési adótól, és az önkormányzat nem tervez változtatni ezen, így a NAV nem járhat el Újlengyelen belül. Könnyen megközelíthető Budapestről az M5-ös autópályán keresztül, de a belvárosban is van egy irodájuk. A https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ csapata is Újlengyelt választotta. Pénzügyileg előnyös döntés , hiszen rengeteg bevételt takarít meg a számunkra. A barátunk is az újlengyeli székhelyszolgáltatást választotta.

Kihelyezték számára a cégtáblát és a cégnevet. Az érkező hatóságokat fogadják a székhelyen, és a jogszabályoknak megfelelően rendezik az esetleges hatósági kényszerintézkedéseket. Minden postai ügyintézést átvállalnak, egy postai meghatalmazás szükséges csak, és az átvett leveleinket megküldik elektronikusan, egy napon belül. Minden hónap végén az összes küldemény postai továbbítása is megtörténik, és ennek az ára benne van a székhelydíjban.

Ügyintézés egyszerűen és gyorsan

Az ügyintézés sem kell, hogy bonyolult legyen. Ferkó barátunk először felvette a kapcsolatot a céggel, és kitöltött egy űrlapot a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ oldalán. Ügyvédjével együtt kb. egy órán belül kaptak egy befogadót, és a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ csapata megajánlott nekik egy a hozzájárulást, a kontroll után.

Az ingyenes személyes találkozó az előzetes időpont egyeztetés után meg is tartható. Az aláírás után már csak a a pénzügyeket kell rendezni készpénzben. Ezután az ellenjegyző ügyvéd beküldi az iratokat a cégbíróságra, és végül a cégbírósági bejegyzés is megtörténik. Nem olyan bonyolult, és végig “fogják a kezünket”.

A székhelyszolgáltatás Budapesten egy remek lehetőség, hogyha el akarjuk kerülni az adminisztráció és az ügyintézés miatti stresszt, és cégünket biztos kezekbe helyeznénk. Újlengyeli székhellyel pedig megspórolhatjuk az iparűzési adót. A hivatalos szervekkel való kommunikáció terhe sem fogja a mi vállunkat nyomni, és a székhelyszolgáltató helyettünk is észben tartja az aktuális törvényi szabályozásokat.