Lakásbiztosításra vadásztam, és rátaláltam a Pannon Safe-re

A versenyszellem a mindennapi életembe is beférkőzött

Mindig is versengő típus voltam, akinek fontos volt ó, hogy kiemelkedő legyen abban, amit csinál. Elképzelhetőnek tartom, hogy ezt a sportoló énem hozza magával. Sokáig versenyszerűen futottam ugyanis, és mindig nagyon élveztem, hogy sokkal gyorsabb vagyok a többieknél. Adrenalinnal töltött fel a küzdés, ha pedig valaki leelőzött, attól csak még jobb akartam lenni. Ezt az attitűdöt aztán a hétköznapi életben is elkezdtem használni. “Ha már csinálunk valamit, csináljuk jól!” – ez az én mottóm, és ez valóban nagyon igaz minden egyes cselekedetemre. Éppen ezért nekem nagyon fontos, hogy mindenből a maximumot hozzam ki. Ha nekiállok sütni vagy főzni, akkor nem egyszerűen csak rétest készítek, hanem egy olyan mennyei süteményt, ami szinte elolvad a szádban, és amitől azonnal jobb kedved lesz.

Lakásbiztosításra kezdtem el vadászni az interneten

Nemrégiben merült fel bennem az igény, hogy a lakásomra is kössek lakásbiztosítást. Így hát megkezdtem a vadászatot, lelkesen kezdtem el megfelelő lakásbiztosító cég után kutatni. Mivel pécsi lakos vagyok, ezért nekem nagyon fontos volt, hogy Pécsett vagy itt, a régióban találjak megbízható biztosító céget. Nem kellett sokáig keresgélnem, hamar szembejött ugyanis velem a pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas link, én pedig kíváncsian kattintottam rá. Egy letisztult, meglehetősen informatív oldal fogadott, ahol tényleg minden információt megtalálhat, aki lakásbiztosításra adja a fejét. Az oldal ugyanis segít eligazodni a lakásbiztosítás útvesztőiben, és felhívja a figyelmet azokra a legfontosabb pontokra, amelyeket egy meglévő lakásbiztosítási szerződésben keresni érdemes, vagy amire figyelni kell az új szerződés megkötésekor.

Ha pedig az ember bizonytalan, hogyan is induljon el, a pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas linken ebben is találhat segítséget. Az oldalon ugyanis egy online kalkulátor is segíti kiválasztani a legmegfelelőbb opciót. A Pannon Safe munkatársai ugyanis készséggel állnak rendelkezése, hogy összegyűjtsék az ország legjobb ajánlatait az érdeklődők számára! Ráadásul h a esetleg az online kalkulátor segítségével kötnénk meg a biztosításunkat, akkor még extra kedvezményben is lehet részünk. Erre akkor kerülhet sor, ha esetleg másik biztosítónál már rendelkezünk szerződéssel, de úgy döntöttünk, hogy a Pannon Safe-nél szeretnénk megkötni az új szerződésünket. Ilyenkor ugyanis a Pannon Safe csapata felveszi a kapcsolatot az előző biztosítót, és a nevünkben elintéznek minden szükséges papírmunkát a váltáshoz!

Én már biztos, hogy a Pannon Safe-nél kötök szerződést – és te?

Azok se csüggedjenek, akik esetleg nem a saját ingatlanukra szeretnének biztosítást kötni, vagy nem rendelkeznek teljes tulajdonjoggal a kérdéses ingatlan felett. A pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas oldal ugyanis arról tájékoztat, hogy bárki köthet biztosítást, akinek érdekében áll megóvni az ingatlant. Így a bérlők vagy a résztulajdonosak is jogosultak biztosítást kötni. Bár ezekben az esetekben érdemes egyeztetni a saját ingóságok kérdését is a tulajdonossal és a főbérlővel. Ha pedig esetleg totálkárral kellene számolnunk, a Pannon Safe oldalán arról is tájékoztatást kapunk, mekkora összegben térít a biztosító. Én egészen biztosan velük fogom elintézni a lakásbiztosításomat – ti választottatok már?